Skip to content

Regionalna privredna komora Leskovac

English Srpski
Home

Najava dešavanja

RPK Leskovacu saradnji sa predstavnicima Jablaničkog upravnog okruga i Grada Leskovca, organizuje sastanak sa privrednicima. Sastanak će se održati 6.marta 2015.godine sa početkom u 12 sati u velikoj sali RPK Leskovac (III sprat), ul. Stojana Ljubića 12, Leskovac.
Detaljnije...
 
Simpo povećao izvoz u Francusku Print E-mail
Thursday, 19 July 2012
Kompanija Simpo iz Vranja od početka ove godine tri puta je povećala izvoz nameštaja u Francusku, čija je vrednost sada pet miliona evra

Prilikom nedavne posete rukovodstva Simpa partnerima u Francuskoj dogovoreno je da od septembra vrednost mesečnih isporuka bude milion evra, a sklopljeni su i prvi sporazumi za izvoz na tržište Francuske u sledećoj godini u vrednosti od 10 miliona evra.

Image 

Ekskluzivni nameštaj iz Simpa će se prodavati u lancima poput Krozatiea (Crozatier), Kuir Centra (Cuir Center) i Roš Boboa (Roće Bobois), gde će proizvodi iz Simpa biti pozicionirani na posebno brendiranim prostorima, sa oznakom "proizvedeno u Srbiji".

Simpo navodi da će na taj način biti svrstan među vodeće dobavljače ekskluzivnog nameštaja, čime će značajno biti povećan i ukupan izvoz cele drvne industrije Srbije.

 

 
< Pred   Sled >

Sajmovi u 2015. god