Skip to content

Regionalna privredna komora Leskovac

English Srpski
Home

Najava dešavanja

Trening: UNDP- Javni konkurs za učešće u programu obuke "Jačanje kapaciteta zadruga i udruženja poljoprivrednika u Republici Srbiji", 24. i 25. maj 2018. godine, PKS-RPK Leskovac, Stojana Ljubića 12, Leskovac

Detaljnije...
 
Detaljnije...
 

OBNOVA  LICENCE  - OVLAŠĆENI POSREDNIK I/ILI  ZASTUPNIK U OSIGURANJU

 

Detaljnije...
 
Simpo povećao izvoz u Francusku Print E-mail
Thursday, 19 July 2012
Kompanija Simpo iz Vranja od početka ove godine tri puta je povećala izvoz nameštaja u Francusku, čija je vrednost sada pet miliona evra

Prilikom nedavne posete rukovodstva Simpa partnerima u Francuskoj dogovoreno je da od septembra vrednost mesečnih isporuka bude milion evra, a sklopljeni su i prvi sporazumi za izvoz na tržište Francuske u sledećoj godini u vrednosti od 10 miliona evra.

Image 

Ekskluzivni nameštaj iz Simpa će se prodavati u lancima poput Krozatiea (Crozatier), Kuir Centra (Cuir Center) i Roš Boboa (Roće Bobois), gde će proizvodi iz Simpa biti pozicionirani na posebno brendiranim prostorima, sa oznakom "proizvedeno u Srbiji".

Simpo navodi da će na taj način biti svrstan među vodeće dobavljače ekskluzivnog nameštaja, čime će značajno biti povećan i ukupan izvoz cele drvne industrije Srbije.

 

 
< Pred   Sled >