Skip to content

Regionalna privredna komora Leskovac

English Srpski
Home

Najava dešavanja

Sastanak predsednika Privrednih komora u R.Srbiji održaće se u četvrtak, 03.09.2015.godine u RPK Leskovac sa početkom u 11 časova.
Detaljnije...
 
Konferencija:"Razvoj održivog mehanizma podsticaja i osnaživanja nezaposlenih mladih za ulazak u svet rada i biznisa u Jablaničkom okrugu" održaće se u sredu, 02.09.2015.godine u RPK Leskovac sa početkom u 12 časova.
Detaljnije...
 
Simpo povećao izvoz u Francusku Print E-mail
Thursday, 19 July 2012
Kompanija Simpo iz Vranja od početka ove godine tri puta je povećala izvoz nameštaja u Francusku, čija je vrednost sada pet miliona evra

Prilikom nedavne posete rukovodstva Simpa partnerima u Francuskoj dogovoreno je da od septembra vrednost mesečnih isporuka bude milion evra, a sklopljeni su i prvi sporazumi za izvoz na tržište Francuske u sledećoj godini u vrednosti od 10 miliona evra.

Image 

Ekskluzivni nameštaj iz Simpa će se prodavati u lancima poput Krozatiea (Crozatier), Kuir Centra (Cuir Center) i Roš Boboa (Roće Bobois), gde će proizvodi iz Simpa biti pozicionirani na posebno brendiranim prostorima, sa oznakom "proizvedeno u Srbiji".

Simpo navodi da će na taj način biti svrstan među vodeće dobavljače ekskluzivnog nameštaja, čime će značajno biti povećan i ukupan izvoz cele drvne industrije Srbije.

 

 
< Pred   Sled >

Sajmovi u 2015. god