Skip to content

Regionalna privredna komora Leskovac

English Srpski
Home
PKS u septembru i oktobru vodi privrednike na sajmove u Turskoj Print E-mail
Tuesday, 31 July 2012
Zainteresovani za učešće na sajmovima mogu da se prijave do 2. avgusta

Privredna komora Srbije pozvala je privrednike da učestvuju na sajmovima "Bursa Agriculture 2012", "Bursa International Stockbreeding and Equipment Fair" i "MAKTEK eurasia 2012" u Turskoj, koji se realizuju u saradnji sa kompanijom "Adonis BGD", zvaničnim i ovlašćenim predstavnikom turske sajamske organizacije "Tuyap fairs" (www.tuyap.com.tr Tradicionalni Sajam poljoprivrede "Bursa Agriculture 2012" i 5. Tradicionalni sajam stočarstva i poljoprivrednih mašina i procesne opreme za prehrambenu industriju "Bursa International Stockbreeding and Equipment Fair" privrednici preko PKS mogu da posete od 26. do 28. septembra 2012. godine.

Učesnici ovih sajmova su kompanije iz oblasti poljoprivredne mehanizacije i tehnologije, sistema za navodnjavanje, opreme za farme i stočarstvo, procesne opreme za prehrambenu industriju i opremu za hortikulturu i ekološku poljoprivredu.

Međunarodni sajam mašina, mašina za obradu metala, tehnologije sečenja, bušenja i zavarivanja, kontrole kvaliteta i opreme za testiranje "MAKTEK eurasia 2012" privrednici preko PKS mogu da posete od 2. do 4. oktobra u Istanbulu.

Industrijski sektori i proizvodi koji su zastupljeni na sajmu su: CNC i konvencionalne mašine za obradu metala, mašine alatke, alati za obradu rezanjem, CAD/CAM tehnologije, oprema za merenje i kontrolu kvaliteta, tehnika zavarivanja, oprema za termičku obradu i sistemi za hlađenje i podmazivanje. Više informacija o sajmu pogledajte na sajtu www.maktekeurasia.com.

- Cilj posete sajamskim manifestacijama u Turskoj je upoznavanje privrednika sa novim tehničko-tehnološkim rešenjima i inovacijama, informacijama o tehnologijama koje će se razvijati i uspostavljanje kontakata i saradnje sa novim poslovnim partnerima - sapštila je PKS.

Osim pogodnosti (plaćen smeštaj, lokalni transferi, ulaznice za sajam) koje će organizatori obezbediti zainteresovanim privrednicima, biće organizovani i b2b sastanci, sa potencijalnim partnerima i izlagačima na sajmu, prema katalozima izlagača na navedenim portalima, dodaje se u saopštenju. Zainteresovani za učešće na sajmovima mogu da se prijave do 2. avgusta.

 

 
< Pred   Sled >
e-usluge PKS