Skip to content

Regionalna privredna komora Leskovac

English Srpski
Home

Najava dešavanja

Trening: UNDP- Javni konkurs za učešće u programu obuke "Jačanje kapaciteta zadruga i udruženja poljoprivrednika u Republici Srbiji", 24. i 25. maj 2018. godine, PKS-RPK Leskovac, Stojana Ljubića 12, Leskovac

Detaljnije...
 
Detaljnije...
 

OBNOVA  LICENCE  - OVLAŠĆENI POSREDNIK I/ILI  ZASTUPNIK U OSIGURANJU

 

Detaljnije...
 
Roštiljijada počinje 27. avgusta Print E-mail
Thursday, 02 August 2012
Ovogodišnji tradiconalni festival južnjačkih specijaliteta na skari, biće otvoren 27. avgusta i trajaće do 2. septembra

Kao i prethodnih godina, Roštiljijada će biti održana na Širokoj čaršiji, odnosno Bulevaru oslobođenja i trajaće do 2. septembra. 

Po tradiciji očekuje se da i ove godine bude održano takmičenje u pravljenju najveće pljeskavice na svetu. Organizatori su najavili da će pored profesionalaca, svoje umeće pripremanja roštilja predstaviti i ugostiteljske škole iz svih krajeva Srbije, a nastupiće i veliki broj popularnih grupa i mladih muzičkih talenata.

Image 

Štandovi će biti davani u zakup putem licitacija.  Prva je najavljena za 15. avgust, a druga tri dana kasnije. A, ako ne budu ni tada zakljupljeni, biće iznajmljivani putem slobodne pogodbe. Prema najavama iz Turističke organizacija Leskovca cene početne zakupa štandova biće iste kao prošle godine – 4.574 dinara u tzv. B, odnosno 6.096 dinara u A zoni.

 

 
< Pred   Sled >