Skip to content

Regionalna privredna komora Leskovac

English Srpski
Home

Najava dešavanja

Seminar: Poljoprivreda kao značajna grana, stanje u Srbiji, iskorišćenost kapaciteta, razlozi i program mera i Udruživanje i poslovanje  privrednika preko zemljoradničke zadruge u skladu sa novim zakonom o zadrugama, petak, 28.04.2017. u 11:45 u Vranju, Srednja poljoprivredno veterinarska škola "Stevan Sinđelić", ul. Braće Ribnikar bb
Detaljnije...
 
Dva brenda na jednom mestu Print E-mail
Friday, 31 August 2012
Članovi udruženja „Leskovački ajvar“ učestvuju na Roštiljijadi

 

Među brojnim izlagačima 23. leskovačke Roštiljijade, po prvi put ove godine, našli su se i članovi udruženja „Leskovački ajvar“ koji proizvode ajvar na tradicionalan domaći način.

Brojnim posetiocima ove prestižne gastronomske manifestacije koja u Leskovac dovede preko dvesta hiljada gostiju iz zemlje i inostranstva,oni su ponudili „Leskovački domaći ajvar“, specijalitet juga Srbije. Zahvaljujući aktivnostima Regionalne privredne komore Leskovac, proizvod je sertifikovan i zaštićen.

Pored ajvara koji se prodaje po ceni od 450 dinara na štandu udruženja se prodaje i druga zimnica – pindžur, lovačka salata, ljutenica, razne vrste džemova i kompota...

Image 

"Članovi udruženja ne kriju zadovoljstvo učešćem na Roštiljijadi, do kojeg je došlo zahvaljujući angažovanju i aktivnostima Regionalne privredne komore Leskovac, koja je bila jedan od glavnih partnera proizvođačima ajvara na putu njegove promocije, sertifikacije i dobijanja svih potrebnih dozvola neophodnih za izvoz.

 

 
< Pred   Sled >
e-usluge PKS