Skip to content

Regionalna privredna komora Leskovac

English Srpski
Home

Najava dešavanja

Seminar: Poljoprivreda kao značajna grana, stanje u Srbiji, iskorišćenost kapaciteta, razlozi i program mera i Udruživanje i poslovanje  privrednika preko zemljoradničke zadruge u skladu sa novim zakonom o zadrugama, petak, 28.04.2017. u 11:45 u Vranju, Srednja poljoprivredno veterinarska škola "Stevan Sinđelić", ul. Braće Ribnikar bb
Detaljnije...
 
Privreda pred kolapsom, ukazati šta da se radi Print E-mail
Monday, 03 September 2012
Privreda Srbije se nalazi u deprimiranom stanju i pred kolapsom, zbog čega vlada mora da ukaže privredi na jasne planove i ciljeve šta treba da se radi, izjavio je predsednik kluba "Privrednik" Branislav Grujić Privreda je u depriminarom stanju i pitanje je kada će sve potpuno stati i nastati potpuni kolaps - izjavio je Grujić na skupu "Ekonomski prioriteti vlade" u PKS i ponovio "molbu vladi da se ne bavi demagogijom već da izađe sa jasnim ciljem i kursom šta treba da se radi i gde idemo".

Očekujemo od ove vlade da predstavi jasnu viziju i kurs gde treba da budemo 2014. i 2015. godine, rekao je Grujić i zapitao kako država namerava da smanji nezaposlenost sa 24 na 15 % i kako da privuče domaće i strane investitore.

On je poručio da je Srbiji potrebna temeljna reforma i reorganizacija društva i ukazao da su se i u svetu promenile orijentacije političkih rukovodstava koji se sve više bave ekonomskim pitanjima a ne demagogijom.

 

 

 
< Pred   Sled >
e-usluge PKS