Vesti

Previous Next

Goran Jović, direktor PKS-RPK Leskovac na svečanosti povodom proslave 98 godina Zavoda za intelektualnu svojinu

Zavod za intelektualnu svojinu obeležio je 98 godina postojanja na svečanosti koja je održana u Klubu poslanika u Beogradu.

Previous Next

U PKS-RPK Leskovac održan sasatanak sa predstavnicima Permske trgovinsko-industrijske komore

U PKS-RPK Leskovac održan je sastanak privrednika sa predstavnicima Permske trgovinsko-industrijske komore iz Rusije u cilju uspostavljanja i inteziviranja ekonomske saradnje sa ovim regionom Ruske Federacije.

Previous Next

Počeo 7. Dunavski biznis forum

U Master sali novosadskog sajma juče i danas održava se sedmi "Dunavski biznis forum", koji je posvećen Dunavskoj strategiji i ulozi biznisa u njenoj implementaciji.

Previous Next

Registrovan zaštitni žig za „Leskovački roštilj“

Privredna komora Srbije-Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga zajedno sa svojim partnerima, Visokom poslovnom školom strukovnih strudija Leskovac i Komorom Vrace, Bugarska, radila je na realizaciji projekta „Bugarsko-srpski gurmanski voz“, 

Previous Next

Obuka za domare u vrtićima i školama na temu energetske efikasnosti

Privredna komora Srbije, uz podršku GIZ-a i RPK Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga, organizovala je obuku domara u okviru projekta „Energetska efikasnost u javnim zgradama „ u čijem fokusu su škole i vrtići.

Previous Next

10.000 evra za mlade poljoprivrednike

PRODUŽENA AKCIJA PODRŠKE - Od države skoro 10.000 evra za mlade poljoprivrednike 

Previous Next

Finalni Gastro forum

 

Privredna komora Srbije-Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga u okviru realizacije projekta „Bugarsko – srpski gurmanski voz“ učestvovala je u održavanju završnog, četvrtog po redu gastro foruma koji se održava u Vracu, Republika Bugarska.

Previous Next

Održan završni gastro-turistički forum projekta Bugarsko-srpski gurmanski voz

U okviru realizacije projekta „Bugarsko-srpski gurmanski voz“, početkom oktobra u Leskovcu je održan drugi Gastro-forum. 

Previous Next

"Nevena & all me cosmetics" Leskovac zainteresovana za otvaranje pogona u Lebanu

U prostorijama PKS - RPK Leskovac, Goran Jović, direktor je zajedno sa Slobodankom Vlajčić,  vlasnicom kompanije „Nevena & all me cosmetics” i rukovodstvom opštine Lebane razgovarao o potencijalnoj lokaciji i objektu za proširenje proizvodnje a za koju je zainteresovana ova kompanija.