Vesti

Previous Next

ZAHVALNICE UČESNICIMA SAJMA ETNO HRANE


Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Leskovac je i ove godine organizovala nastup proizvođača tradicionalnih proizvoda sa teritorije Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga na Sajmu etno hrane i pića 2018. u okviru Beogradskog sajma, koji je održan od 21. do 24. novembra 2018. godine u hali 3 Beogradskog sajma.

Previous Next

NOVOGODIŠNJI PRIJEM ZA NOVINARE

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Leskovac priredila je danas novogodišnji prijem za novinare, na kojem se prisutnima obratio direktor komore, Goran Jović koji je sumirao aktivnosti i rezultate rada RPKL u tekućoj godini.

Previous Next

Privrednici upoznati sa prednostima dualnog obrazovanja

Gradski većnici Zorica Jović i Nebojša Zupančić, u prisustvu predstavnika Regionalne privredne komore Leskovac i prosvetnog savetnika Jovice Stevanovića, održali su sastanak sa privrednicima i direktorima škola na kome je bilo reči o dualnom obrazovanju.

Previous Next

Održana sednica Skupštine Privredne komore Srbije

Na sednici Skupštine Privredne komore Srbije, koja je održana u petak, 14. decembra 2018. godine, premijerka Ana Brnabić je poručila da je prioritet Vlade Srbije u narednoj godini nastavak otvorenog dijaloga i prihvatanje inicijative privrde.

Previous Next

Održana V sednica Parlamenta privrednika

U petak, 7. decembra 2018. godine održana je peta sednica Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga.

Previous Next

Radionica: Upravljanje potraživanjima

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga u saradnji sa kompanijom “EOS MATRIKS” iz Beograda, organizovala je u ranju radionicu na temu upravljanje potraživanjima.

Previous Next

Obeleženo 100. godina rada Komore Kavale, Grčka

Komora Kavale je povodom obeležavanja 100 godina rada organizovala 44. Generalnu skupštinu komora za razvoj grčkih ostrva.

Obaveštenje o ispitnom roku za polaganje ispita za sticanje licence za profesionalnog upravnika

Na osnovu člana 54. Stav 3. Zakona o stanovanju i održavanju zgrada

Previous Next

13. Sajam etno hrane i pića 2018. PKS-RPK Leskovac

Učešće Privredne komore Srbije - Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga, Leskovac na 13. Sajmu etno hrane i pića 2018. u Beogradu (21. – 24.11.2018.)