Радионица: “Онлине маркетинг у служби Ваше компаније”

Позивамо Вас на предавање “Онлине маркетинг у служби Ваше компаније” коју организује ИЦТ Хуб, центар за развој технолошког предузетништва из Београда, у сарадњи са својим партнерима.

ИЦТ Хуб је у оквиру претходног циклуса организовао 32 радионица у девет градова Србије (Београд, Нови Сад, Ниш, Златибор, Нови Пазар…) на којима је присуствовало преко 350 учесника.

Предавање ће се одржати у уторак, 02.04.2019., са почетком у 16:00 час. у просторијама Омладинског клуба Лесковац, у улици Светозара Марковића 23.

Маркетинг је виталан део сваког пословања, стога верујемо да ће вам едукативна радионица на тему присуства и промоције на дигиталним каналима пружити могућност да се боље упознате са основим концептом дигиталног маркетинга, стратегијама за побољшање онлине присуства као и са специфичностима појединих друштвених мрежа.

Долазак на предавање можете потврдити кликом ОВДЕ, а за више информација о предавачу као и оквирној сатници, Вас молимо да погледајте програм у прилогу.

Учешће је бесплатно.

За све додатне информације можете нас контактирати путем е-маил адресе на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или путем телефона на +381 11 411 8881.

ПРИЛОГ:

- Програм радионице


Print   Email