OBUKA - „PRIMENA PRAVILNIKA O BEZBEDNOSTI DEČJIH IGRALIŠTA“

Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga i Ministarstvo privrede organizuju obuku 

„PRIMENA PRAVILNIKA O BEZBEDNOSTI DEČJIH IGRALIŠTA“

Obuka će biti održana 14. decembra 2018. godine sa početkom od 10:45 časova u Privrednoj komori Srbije - Regionalnoj privrednoj komori Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga (RPK Leskovac), sala na II spratu, ul. Stojana Ljubića br. 12 Leskovac.

Ministarstvo privrede je donelo novi tehnički propis u cilјu regulisanja oblasti bezbednosti dečjih igrališta na otvorenom prostoru i tim povodom organizuje obuku u saradnji sa Privrednom komorom Srbije sa cilјem podizanja svesti privrednih subjekata, nadležnih organa i drugih zainteresovanih strana koje primenjuju Pravilnik o bezbednosti dečjih igrališta.
Cilј obuke je da se predstave bitni zahtevi Pravilnika, da se zainteresovanim stranama pruže informacije o tome ko i kako vrši ocenjivanje usaglašenosti, kako opreme za dečja igrališta, tako i potrebnih površina kao i igrališta u celini; da se upoznaju slušaoci sa ispravama i oznakama usaglašenosti, sa sadržajem informativne table, kao i da se jasno definišu obaveze vlasnika dečjih igrališta.

Obuka je namenjena onima koji su uklјučeni u projektovanje, izgradnju, održavanje, nabavku i procese odlučivanja u vezi sa dečjim igralištima, odnosno svim privrednim subjektima (proizvođačima, uvoznicima i distributerima), lokalnim samoupravama, vlasnicima privatnih vrtića, benzinskih stanica, ugostitelјskih objekata i sl.
Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete obuci molimo Vas da se obratite Snežani Radivojević putem mejla/telefona: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 016/ 315 00 69 ili Nataši Dobrić putem mejla/telefona: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 016/ 315 00 71.
Rok za prijavu je 12 decembar 2018. godine.

Prilog:
- Agenda


Print   Email